Film The Flash (2022): Šta do sada znamo?

Film Flash zasnovan je na najpopularnijim junacima DC-a,

The Flash (2022)
Film bi trebao biti napravljen prema Flashpoint stripovskoj priči, u kojoj se Barry vraća u prošlost kako bi spasio život svojoj majci,

Superheroj-kostimirani herojski lik The Flash koji posjeduje nadnaravne ili nadljudske moći i koji je posvećen borbi protiv kriminala.

Izmišljeni lik The Flash, superheroj koji se pojavljuje u stripovima u izdanju DC Comics, pojavio se u više filmova od svog stvaranja.

Obožavatelji DC Comicsa

++ već duže vrijeme čekaju samostalni film The Flash .

Film Flash zasnovan je na najpopularnijim junacima DC-a,. Jedan je od najočekivanijih DC Comics projekata. Šta tačno možemo očekivati ​​od njega? Kada će izaći? Ko to izrađuje? Koje još likove možemo očekivati ​​da će biti premijerno prikazani? Ono što sigurno najavili i što znamo je sljedeće:

Datum izlaska: 04. studeni 2022.

Status: U pred-produkciji

Redatelj: Andy Muschietti

Glume: Ezra Miller, Kiersey Clemons, Ben Affleck, Michael Keaton, Sasha Calle

Radnja ukratko: Film bi trebao biti napravljen prema Flashpoint stripovskoj priči, u kojoj se Barry vraća u prošlost kako bi spasio život svojoj majci, a time stvara alternativnu stvarnost, no neće pratiti strip kao takav nego će raditi svojevrsnu verziju Flashpointa. Potvrđeno je da će u filmu vratiti bivši Batman glumci Michael Keaton i Ben Affleck, svaki u svojoj ulozi Batmana.

Pročitaj više: Netflix: Jezivi Hotel Cecil tema je nove true crime serije

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori