Netflix: Jezivi Hotel Cecil tema je nove true crime serije

Još jedna serija koju svakako trebate staviti na svoju watch Netflix listu.

Odavno je poznato da ljude fasciniraju mračni, kriminalni umovi serijskih zločinaca, pa ne čudi stoga da produkcijske kuće i streaming divovi sve više i više ulažu u snimanje true crime serija koje oduševljavaju publiku.

 Prošle godine nam je tako Netflix ponudio serije koje smo u dahu pogledali.

Među njima je “Unsolved Mysteries”, a čini se da će ovu godinu obilježiti nova limitirana serija “Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel”.

Ova neobična, jeziva priča bavi se slučajem kanadske studentice Elise Lam koja je 2013. otišla na proputovanje Kalifornijom, prije upisa na faks.

Ono što je trebalo biti putovanje iz snova, pretvorilo se u noćnu moru.

Elisa je neobjašnjivo nestala iz zloglasnog hotela u kojem je odsjela. Naime, Cecil Hotel je ozloglašeni hotel Los Angelesa u kojem su se tijekom njegovih gotovo stotinu godina postojanja odvile užasne stvari. Od ubojstava, samoubojstava, otmica, silovanja i tučnjava, pa sve do misterioznih nestanaka osoba.

Tako se u seriji gledatelju predstavlja burna povijest hotela. U njemu se na tjednoj bazi odvijaju zločini, ali i raspliće slučaj mlade Elise.

Kroz seriju upoznajemo policajce i detektive koji su radili na slučaju. Upoznajemo goste koji su istovremeno odsjedali u Cecilu kad i nestala Elisa. Zatim novinare koji su pratili slučaj. Upoznajemo i osobe koje su živjele u blizini hotela. Široki spektar ličnosti, karaktera i stilova života koje sve povezuje hotel iz pakla.

Iznenađujuća otkrića i obrati. Cijeli Cecil Hotel sam po sebi dovoljno su creepy da ih nećete htjeti gledati sami. Svakako odlično televizijsko štivo za sve one koji obožavaju žanr krimića i trilera, ali im je dosadilo gledati fikciju.

Izvor:jolie.hr

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori