Jennifer Lopez: “Bilo me malo strah ponovne veze s Benom”

Lopez

Bilo me malo strah ponovne veze s Benom
Foto: Getty images

I dok se čini da Ben Affleck i Jennifer Lopez uživaju jedno u drugome otkako su ponovno obnovili svoju ljubav, slavna pjevačica nedavno je priznala da se "malo bojala" ponovnog ulaska u odnos s glumcem. Razlog tome bilo je ludilo obožavatelja koje ih je okruživalo i prvi put kad su bili zajedno.

Njezino priznanje uslijedilo je nekoliko sedmica nakon što je Affleck priznao da je 'oklijevao' oko ponovne romanse s Jennifer i svog haosa koji dolazi s tom vezom.

"Prije smo na neki način iznijeli našu vezu u javnost. Bili smo naivni i malo nas je sve to pregazilo", prisjetila se pjevačica i dodala da su danas stariji i puno iskusniji.

"Oboje smo rekli - wow, tako smo sretni i ne želimo da se išta od toga ponovi. Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, u različitoj smo fazi života danas nego što smo bili onda, sada imamo djecu i moramo biti vrlo svjesni svih tih stvari. Iz tog smo razloga tako zaštitnički nastrojeni jer je ovo jako lijepo vrijeme za sve nas", rekla je J.Lo, prenosi Daily Mail.

Pročitajte više: Dženifer Lopez otkrila svoju trening rutinu i pokazala mišiće

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori