Memić poručio: uskoro će se saznati imena Dženanovih ubica

Otac ubijenog Dženana Memića, Muriz Memići sarajevski poduzetnik Alija Budnjo gostovali su u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića.U studiju Face tv je komentiran i nalaz vještačenja Alise Mutap, djevojke koja je bila sa Dženanom Memićem kobne noći.

– Ne znam zašto je dva puta mijenjan tim ljekara na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Kantonalno tužilaštvo je to tražilo a na KCUS-u urađeno vještačenje Alise Mutap. Zašto je to rađeno, ne znam – kazao je Memić.

Foto:Dnevni avaz

Hadžifejzović je kazao da on optužuje rukovodstvo KCUS-a, odnosno Sebiju Izetbegović, direktoricu.

"Sebija Izetbegović i Enra Suljić uskoro će morati odgovoriti na pitanje kako je Dženan umro"

Foto:Hayat.ba

Morat će odgovoriti na pitanje kako je umro Dženan Mumić. Vjerovatno da mu je pružena pomoć bio bi živ. Tačno fali sat vremena. Kako je došao Dženan do bolnice. Šta se tamo događalo. Da li Alisa ima amneziju ili nema?” – izjavio je Muriz u emisiji kod Senada Hadžifejzovića.

Nedavno sam poručio Sebiji Izetbegović i Enri Suljić da će se voditi posebna istraga kako je Dženan umro na Koševu. Poručujem im to. Bit će to šok. Teško mi je govoriti je li mogao Dženan da preživi, ali su čudne okolnosti kako je došao do bolnice – kazao je Memić.

"Alisa nema amneziju. To su dva puta utvrdili. Nedavno sam poručio Sebiji Izetbegović i Emri Suljić da će se voditi posebna istraga o tome kako je Dženan umro."

Je li moga preživjeti? 

Teško mi je sada reći, ali za nekoliko dana će se sve saznati. Zijo Mutap je za dva minuta bio na mjestu zločina. Dženan bi bio živ da mu se na vrijeme ukazala prva pomoć. Golf Zije Mutapa bio je na licu mjesta. Zato je nestao snimak od Šerifa Konjevića. Šerif je dao snimke, ali ih je neko uništio. 

- Sebija i Enra imaju veze sa amnezijom. Sebija je smijenila tim koji je rekao da nije bilo amnezije.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori