Dybala dobio savjet stručnjaka o zabrinjavajućoj ozljedi koljena

Posljednja povreda argentinskog nogometaša Paula Dyable glavni je razlog za zabrinutost Juventusa. Dybala je posljednji put na meču nastupao protiv Sassuola 10. januara. Napustio je teren s bolovima tokom prvog poluvremena, a klub je najavio da ga nećemo vidjeti u igri narednih 20 dana.

Međutim, procijenjeni petiod oporavka već je udvostručen, a napadač tek korača ka terenu. Dybala je bio na klupi u Portu kada se održavala prva utakmica osmine finala Lige prvaka. Ipak, nije bio u igri unatoč porazu.

Prema calciomercarto.com, Dybala je dobio dozvolu kluba da traži stručnu dijagnozu dr. Ramona Cugata. Izvještaj je također dodao kako je nogometna zvijezda otiša na kliniku u Barseloni. Cilj ove medicinske posjete bilo je razumijevanje uzroka bola u koljenu. Bol se igraču vraćala svaki put kada bi se pokušao vratiti na trening.

Ono to je obradovalo fanove Dybala jeste stnimak na društvenim mrežama iz teretane. Jasno je poslao poruku da se uskoro vraća na teren, ali i svojim suigračima na treningu. Ljubitelje Juventusa obradovala je činjenia da uskoro mogu da očekuju uključenje u igru.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori