DJEVOJKA AMARA GILETA TRUDNA Pjevač otkrio pol djeteta, pa pomenuo svadbu

NOVOSTI

Amar je otac šestogodišnjeg dječaka Darisa

Pjevač i pobjednik „Zvezda Granda“, Amar Gile, otkrio je javnosti da je njegova izabranica Mirela trudna.

Amar je otac šestogodišnjeg dječaka Darisa, a ne krije sreću što će uskoro njegova porodica biti bogatija za jednog člana.

– Osjećaj je neopisiv kao i kod prvog djeteta. Ja sam najsrećniji čovjek na ovozemljaskoj kugli! – poručio je Gile i otkrio kako je njegov sin reagovao kada je čuo da će uskoro dobiti brata ili sestru.

– Bio sam malo skeptičan, plašio sam se kako će on da reaguje, da li će da se buni, da li će to dijete da voli, ali kada je čuo, Daris je izjavio da bi volio da dobije brata – rekao je Gile i otkrio pol bebe.

– Iskren da budem priželjkivao sam žensko dijete jer već imam sina, ali je muško. Daris je rekao da ako bude muško da će ga braniti u školi, tako da je srećom muško i mislim da i on jedva čeka da dođe na svijet – istakao je ponosno pjevač koji je već smislio ime za nasljednika.

– Nešto smo pričali, imamo par imena u opticaju. Meni se svidjelo Arijan, ali vidjećemo još. Najmanje se ja pitam (smjeh) – priznao je on.

Pjevač i njegova izabranica planirali su da na ludi kamen stanu naredne godine, ali s obzirom na okolnosti, do svadbe će doći mnogo ranije, a otkrio je i kako će izgledati veselje.

– Sofra će da svira, bez njega neću da se ženim. Volio bih da mi pjeva Saša Matić! Mislim da će svadba inače biti u februaru… Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak – otkrio je Amar za „Grand“.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori