Cvijetni parfemi savršeni za proljetne dane!

Cvjetni favoriti: Divni parfemi savršeni za proslavu prvih dana proljeća
Najnoviji parfemi za proljeće

Cvijeće je sastavni dio naših života. Divno je vidjeti cvijeće i u vazi, u balkonskoj saksiji, lijepo izgleda i na odjeći kao uzorak. Užitak je vidjeti parkove zasađene cvijećem. Cvijeće posebno volimo u našim parfemima.

I ovog proljeća također vlada veliki interes za svime s beauty predznakom. Znatiželju bude svi noviteti s polica parfimerija i drogerija. Naravno, parfemi su nezaobilazan dio proljetne priče. Parfema se nismo odrekle čak i kada je naša svakodnevica krenula u "lockdown smjeru".

Omiljeni mirisi u staklenim bočicama podsjećali su nas na drage nam uspomene i "stare dane", te činili da se osjećamo posebno. S parfemom na koži smo se osjećale bolje i kada je pidžama bila naša svakodnevnica.

Baš zato, parfemi su vrlo traženi i ovog proljeća, bez obzira na okolnosti. Danas su najpopularniji oni cvjetnog karaktera, jer cvjetni parfemi oduvijek su bili sinonim za raskoš. Nekad davno obično su se dobivali iz mirisa jednog cvijeta, a danas su sastavljena od cijelog niza mirisnih nota. Takav je novi parfem Moschino koji se pojavio na tržištu.

Na našem tržištu pojavio se parfem poznatog brenda

Moschino je izbacio parfem u obliku medvjedića. Jedinstvena druga edicija parfema ovog puta dizajnirana je u staklu te otkriva ekskluzivan miris. Prepoznatljiva bočica je sigurno otkriće na policama najpoznatijih svjetskih parfumerija.

TOY 2, novi ženski miris by Moschino dolazi u transparentnoj staklenoj bočici sa neprozirnim detaljima. Čep je glava medvjedića, sa zlatnim ovratnikom koji predstavlja dodir sofisticiranosti. Na kutiji je naslikan dizajn i oblik bočice.

Pjenušava živost mandarine i granny smith jabuke u pratnji sa delikatnim cvjetnim notama magnolije, otkriva svjež, radostan miris. Čiste, elegantne latice jasmina su pojačane baršunastim notama božura i hrskavim voćnim notama bijelog ribiza. Amber i sandalovina otvaraju senzualnu dimenziju dok kristalni mošus dodaje sjaj i mekoću. Onaj ko ovaj parfem ispunjen je optimizmom i ljubavi prema sebi.

Pročitaj više: Trebate li koristiti kokosovo ulje na licu?

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori