Cristiano Ronaldo plakao u Kataru

Fudbal

Cristiano Ronaldo je sa svojim Portugalom ispao sa Svjetskog prvenstva
Foto: Twitter

Cristiano Ronaldo je sa svojim Portugalom ispao sa Svjetskog prvenstva u Kataru, a to znači da će u penziju otići bez titule svjetskog prvaka.

Senzacionalni Maroko uspio je nakon Španije izbaciti i Portugal i tako se plasirati u polufinale Svjetskog prvenstva, što je najveći uspjeh afričkog nogometa.

Istovremeno, Maroko je zaključio snove Cristiana Ronalda o tome da će postati svjetski prvak s Portugalom. Jasno je, peto prvenstvo bit će mu i posljednje na kojem je zaigrao.

Stoga, ne čude suze i jecaj koje su obišle svijet. Ronaldo je odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka otrčao u svlačionicu uplakan i nije mogao kontrolisati emocije.

Iako još uvijek nije donio konačnu odluku, teško je očekivati da će slavni Portugalac još koji put zaigrati za reprezentaciju, a posebno nakon brojnih optužbi i navoda o svađi u reprezentaciji.

Bez obzira na to da li ga volimo ili ne, bilo je lijepo gledati ga na svjetskim prvenstvima. Ukupno je postigao osam golova na pet svjetskih prvenstava i postao je prvi igrač kojem je pošlo za rukom da na pet različitih Mundijala zapiše svoje ime u listu strijelaca.

Pročitajte sličan sadržaj: Ronaldo objavio prvu fotografiju s novorođenom djevojčicom nakon što mu je tragično preminuo sin

Pratite nas na Facebook akter.ba -Cristiano Ronaldo plakao u Kataru

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori