Cristiano Ronaldo o tome zašto je prekinuo sa Irinom Shayk

Sjećate li se predivne Ruskinje koju je Ronaldo ljubio 5 godina? Cristiano Ronaldo ostvario je zavidnu karijeru, otac je četvero djece, a trenutačno ljubi te je ljubio doista prekrasne žene, poput Irine Shayk.

Podsjetimo, par je bio zajedno ukupno 5 godina, od 2010. do 2015. godine, no rijetko kad su pričali o svom odnosu te se pojavljivali zajedno na službenim događanjima. Ipak, kad bi se negdje i pojavili, izazvali bi pravu histeriju.

O njihovu prekidu šuškalo se mjesecima, no nitko ne može sa sigurnošću tvrditi zašto je došlo do njega. Neko se vrijeme pričalo kako je lijepa Ruskinja bila samo paravan nogometašu koji je tako htio sakriti da je gay, dok su druge priče tvrdile kako Ronaldova majka, s kojom je on jako blizak, ne može smisliti njegovu izabranicu.

Cristiano Ronaldo govori o tome zašto je prekinuo sa Irinom Shayk:

"Išlo nam je dobro, ali imala je naviku pitati: "Zašto vodiš majku gdje god mi idemo? Moraš izabrati između mene i nje. Rekao sam joj da nikada ne bih napustio svoju majku zbog druge žene. Ne žalim što smo prekinuli."

Ipak, unatoč glasinama da joj je nevjeran, pričalo se i kako je nogometaš dosta dugo patio za dugonogom ljepoticom, iako se prava istina o njihovu odnosu možda nikada niti neće saznati.

Ipak, oni su doista bili jedan od najljepših celebrity parova.

Pročitaj više: Ronaldo u problemu: Bivši model ponovo traži odštetu za seksualni napad

Pratite nas na facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori