Sjećate li se lijepe Semi Džo iz Dinastije?

Sjećate li se Semi Džo iz Dinastije
Foto: Profimedia

Američka glumica Heder Loklir (59) je najpoznatija po ulozi Semi Džo iz Dinastije, kao i Amande Vudvard u seriji "Melrose Place".

Publika je zna i iz serije "Spin City".

Nazivali su je "ljepoticom epskih razmjera". Bila je četiri puta nominovana za Zlatni Globus, a danas je meta tabloida i paparaca jer svoj život ne može da dovede u red.

Postoje dva tipa poznatih ličnosti - oni koji pate u samoći i ne izlaze u javnost da bi prosvjetlili publiku svojim greškama i ovi drugi koji upravo sve to rade. Heder spada u ovu prvu kategoriju.

Američka miljenica imala je karijeru u svojim rukama i držala je čvrsto sve do početka 21. vijeka. Producenti je više nisu zvali, u medijima je ostala "samo" zvijezda serije "Melrose Place" i žena kojoj su zavidjele druge žene.

Foto: Profimedia

Loklir je bila udata za Tomija Lija od kog se razvela 1993. godine, a onda se ponovo udala za gitaristu Bona Džovija - Ričija Samboru. Poslije razvoda od drugog supruga 2006. godine počeli su problemi.

Glumica je bila uhapšena u Kaliforniji 2008. godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Testovi su pokazali da je pored alkohola Loklir uzimala i određene opijate. Početkom 2017. godine ponovo je otišla u rehabilitacijski centar za odvikavanje od droge i alkohola.

Paparaci su nedavno fotografisali Heder.

Opet vidimo još jednu nezadovoljnu holivudsku ženu koja je u vrtlogu razvoda i ličnih problema promijenila lični opis da bi se osjećala sretnije. Heder Loklir nikad nije željela da priča za medije o problemima koji su je snašli, iako se nagađalo da je pokušala prije tri godine da se ubije.

Pratite nas na facebook akter.ba

Pročitaj više: Eva Longoria otkrila kako vježba da bi ostala u formi

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori