Čola priznao: Osjećao sam se iskorišteno!

Šta se događalo između Zdravka Čolića i članice legendarne grupe ABBA davne 1973.

Pjevač je u skladnom braku već 20 godina i ima dvije kćerke. Ipak, Čolić je 1997. godine šokirao sve priznanjem da ga je zavela Frida Lyngstad iz grupe “ABBA” i tom prilikom ispričao sve detalje njihove kratke veze.

Sve se dogodilo kada je Čolić pjesmom “Gori vatra” predstavljao Jugoslaviju na Evroviziji, Frida je iste godine bila prateći vokal švedskom predstavniku, a tada se dogodio i pomenuti susret zbog kojeg je umalo zakasnio na nastup.

Fridu iz grupe ‘ABBA’ sam upoznao na ‘Pjesmi Evrovizije’, gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cijele te trodnevne idile osjetio iskorištenim poput instant supe. Skuhaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vježbanje udvoje u teretani – ispričao je tada Čolić.

Pročitajte više: Kakva je Čolina kćerka i čime se bavi? Ima 20 godina i dva imena

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori