Buba Corelli tvrdi: “Nemam veze sa pucnjavom. Bio sam u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu”

Ranije je za medije potvrđeno iz sarajevske policije da se incident dogodio oko 16:30 sati. Policajci su na licu mjesta zatekli dvije povrijeđene osobe. Jedna od njih je popularni reper Buba Corelli.


Buba Corelli ili pravog imena Amar Hodžić, nakon današnje pucnjave u sarajevskom naselju Stup, rekao je za Avaz da nikako nije povezan s nemilim događajem.


Povodom današnjeg incidenta koji se dogodio, došlo je do spominjanja mog imena. Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Nikako nisam povezan sa nemilim događajem – rekao je Buba Corelli.


Podsjećamo, ranije je za medije potvrđeno iz sarajevske policije da se incident dogodio oko 16:30 sati. Policajci na licu mjesta zatekli dvije povrijeđene osobe. Povrijeđeni su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.


Jedna osoba je zadržana na mjestu događaja, no i dalje nije poznato da li se radi o svjedoku nemilog događaja ili akteru napada.


Prema saznanjima do kojih je došao DEPO portal od očevidaca koji su se zatekli na licu mjesta u trenutku pucnjave, čini se da je jedan od učesnika sin bivšeg policajca Muhameda Pirića. Njemu su u septembru prošle godine u garaži raznijet BMW.

 
Prema zasad nepotvrđenim informacijama, Pirić, zvani Pirke, pucao je na bh. repera Bubu Corellija i njegovog rođaka koji je tom prilikom povrijeđen.

U međuvremenu se u medijima pojavio i video današnje pucnjave na Stupu koji možete pogledati ovdje.

(DEPO PORTAL/rm)

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori