Boris Novković u šestoj deceniji čeka dijete s 25 godina mlađom: To je dar!

Boris Novković u šestoj deceniji čeka dijete s 25 godina mlađom: To je dar!
Boris postaje 4. put otac

Boris Novković i njegovoj supruzi, zbog razlike u godinama javnost nije predviđala svjietlu budućnost. Naime, Boris je 25 godina stariji od Iris, a ovime su pokazali kako ljubav ne zna za godine.

Nakon nekoliko meseci tračeva da se razvodi od supruge Iris s kojom je prije dvije godine dobio ćerkicu Si, Boris je otkrio da je ona u drugom stanju

Pjevač Boris Novković (53) dobiće sina sa 25 godina mlađom suprugom Iris Volf (28). Da u porodicu stiže prinova, potvrdio je Boris Novković za hrvatske medije.

- Istina, porodica se povećava - rekao je Boris, koji će u šestoj deceniji četvrti put postati otac.

Sinčić će na svijet stići za mjesec dana, a pjevač i njegova mlađahna supruga već imaju ćerku Si, koja će u aprilu proslaviti drugi rođendan.

- Ime smo već izabrali, ali ćemo ga još neko vrijeme zadržati za sebe - rekao je Boris za Story.hr.

Nakon rođenja kćerkice, rekao je da on i supruga uživaju u roditeljstvu,. Nadaju se da ni sada neće imati problema s neprospavanim noćima.

Podsjećamo, u septembru prošle godine, par se na neko vreme razdvojio.

- Iris i ja već smo duže vrijeme razdvojeni. Ipak, to je bilo dogovorno i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima, te zajednički brinemo za kćerkicu - od prvog dana. Vrijeme će donijeti odgovore. Začuđen sam medijskim naslovima. Niti ja niti Iris nismo spomenuli riječ razvod - rekao je tada Boris. Par je uprkos preprekama, uspio da izgladi odnos, te se pripremaju za dolazak djeteta.

Pročitaj više : Maja Šuput postala mama: Hrvatska pjevačica dobila sina

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori