Bivša djevojka Orianne, otkrila zašto je ostavila bolesnog Phila Collinsa

Bivša djevojka otkrila zašto je ostavila bolesnog Phila Collinsa: 'Zašto bih to trpjela?'
Bila sam zatočena. Kada je netko depresivan, teško je takvoj osobi pomoći Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/showbiz/bivsa-djevojka-otkrila-zasto-je-ostavila-bolesnog-phila-collinsa-nije-se-brinuo-o-sebi-zasto-bih-to-trpjela-1481906 - www.vecernji.hr

Orianne,bivša djevojka Phila Collinsa, sada je u braku s 31-godišnjim poduzetnikom Thomasom Batesom.

Nakon dugo vremena odlučila je progovoriti o svojoj vezi s Philom. Rekla je da se osjećala kao u zlatnom kavezu.

Otkrila je kako se osjećala usamljeno i da je bila užasno nesretna.

– Bila sam zatočena. Kada je neko depresivan, teško je takvoj osobi pomoći. Bez obzira na to koliko je volite, zašto biste to trpjeli? Nakon toliko godina bilo mi je dosta. Phil se nije brinuo o sebi – rekla je.

– Osjećaš se usamljeno i nemaš s kime razgovarati. Bila sam užasno tužna i nesretna.

Dodala je da je živjela okružena luksuzom, ali da se nije osjećala voljeno.

– Imaš prekrasan pogled iz te kuće, ali to je sve što imaš – nastavila je Orianne.

Podsjetimo, legendarni muzičar Phil Collins odmarao se u svom 30 miliona dolara vrijednom domu u Miamiju kada je primio poruku od Orianne Cevey. Napisala je da je upoznala nekog drugog.

Naime, ona i Phil već su bili u braku od 1999. pa su se rastali 2008., no odlučili su ljubavi dati novu šansu 2015. Oboje su u isto vrijeme bili kod kuće, no kako tvrdi izvor za strane medije, Cevey mu to nije mogla reći licem u lice.

Foto: thetimes.co.uk

– Želim pronaći sreću s nekim drugim, upoznao si ga, ime mu je Thomas – napisala mu je.

Orianne je Philu odlučila sve priznati tek nakon što su nju i njezinog ljubavnika Thomasa Batesa uhvatili sinovi koje je dobila u braku s muzičarom, Nic koji ima 19 godina i Matthew koji ima 16.

– Mama, moraš ovo reći tati ili ćemo mu mi reći – upozorili su je sinovi.

Orianne je bila šokirana zbog svega, tvrdi izvor blizak obitelji. Međutim tek ono što je uslijedilo bio je razlog da njihova veza ponovno bude u žiži javnosti. Cevey je navodno branila Philu pristup njihovoj kući, iznajmivši oružanu stražu.

Phil inače ima neuroloških problema zbog kojih mora piti lijekove, te mu se često događaju padovi na pozornici.

Isto tako imao je problema s ovisnosti o alkoholu. Nije vjerovao da mu se ovako nešto može dogoditi, te je bio siguran da je njihova veza nakon svih uspona i padova dovoljno jaka.

Cevey je već od prvog razvoda dobila oko 50 milijuna dolara. Sada je angažovala advokate kako bi dobila još veći iznos. U sudskim dokumentima stoji da nije mogla izdržati u vezi s čovjekom koji se ne pere i smrdi te da zbog toga nisu mogli imati spolne odnose.

Collinsovi advokati nisu htjeli komentarisati te navode za medije, već su joj samo poslali upozorenje da više ne može živjeti u njegovoj kući, voziti njegove aute ni koristiti njegove kreditne kartice.

Pročitaj više: Što više dijeli sve je bogatija!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori