Bio je seks simbol: Danas biste ga na ulici jedva prepoznali

Poznati

Danas biste ga na ulici jedva prepoznali
Foto: Profimedia

Američki glumac Matthew Perry (52) najpoznatiji po ulozi u seriji 'Prijatelji' opet je iznenadio fanove svojim izgledom. Matthew je snimljen u izlasku s prijateljicom.

S nepoznatnom ženom išao je pokupiti kavu za van, a bio je odjeven zaista leženo. Na sebi je imao majicu kratkih rukava, crne hlače i tenisice na kojima nije bilo vezica. Kasnije se zagrnuo kariranom košuljom.

Glumcu inače ove godine u studenom izlazi knjiga memoara, 'Friends, Lovers and the Big Terrible Thing'.

U knjizi piše o svojem sudjelovanju u seriji 'Prijatelji', te problemima s kojima se suočio tokom i nakom snimanja. Perry je isto tako šokirao fanove izgledom u specijalu serije 'Prijatelji' koji se prikazivao na HBO Max-u. Činio im se, naime, dosta čudan. Nerazgovijetno je pričao te je često zurio u prazno. Mnogi su uvjereni da je to zbog dugogodišnje ovisnosti o alkoholu i drogama koja je na njemu ostavila posljedica.

Nakon svega javio se i producent koji je kazao kako je razlog njegovog čudnog ponašanja to što je išao kod stomatologa nekoliko dana ranije i bio u teškim bolovima. Ipak, on i zadnjih nekoliko godina iznenađuje pratitelje svojim izgledom, a mnogima nije jasno kako se uspio toliko promijeniti i zapustiti. Matthew danas više nije ni sjena onog sarkastičnog, simpatičnog dečka kojeg su svi obožavali u humorističnoj seriji koja ga je proslavila.

Po epizodi dobivao je i milijun dolara, a žene su mu se bacale u naručje kako bi gledale u njegove "tužne" plave oči. No, u privatnom životu događala mu se prava drama, psihički se raspadao. Alkoholizam, ovisnost o tabletama protiv bolova i nekoliko posjeta klinikama za odvikavanje... .

Tome je kumovala nesreća koju je doživio 1997. dok je neoprezno vozio jet-ski. Nakon toga patio je od velikih bolova pa mu je liječnik prepisao Vicodin, lijek o kojem je postao ovisan.

- Uzmite ovo, bit će vam lakše, rekao mi je liječnik - prisjetio se Perry te nastavio:

- I jesam. Popio sam tabletu i shvatio da se nikad u životu nisam bolje osjećao. Imao sam velikih problema s drogom i alkoholom i nisam mogao prestati.

U "Prijateljima" bio je od 24. do 34. godine.

Pročitajte više: Službeni trailer tv serije “Prijatelji” je vani!

Pratite nas na Facebook akter.ba -Bio je seks simbol: Danas biste ga na ulici jedva prepoznali

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)