Službeni trailer tv serije “Prijatelji” je vani!

Ponovo zajedno

f_11114651_1024
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Joey je vjerovatno otvorio lanac prodavnica sendvičima, Monica je i dalje dosadnjikava, a Rachel možda ima vlastitu liniju odjeće... Službeni trailer tv serije "Prijatelji" napokon je vani!

U dugoočekivanoj novoj epizodi popularne TV uspješnice pojavit će se svih šest članova originalne glumačke postave. Nju čine Jennifer AnistonLisa KudrowCourteney CoxDavid SchwimmerMatt LeBlanc i Matthew Perry.

Bilo je to nevjerojatno vrijeme. Postali smo najbolji prijatelji i u stvarnom životu - izjavila je Cox, koja u kultnim "Prijateljima" igra Monicu Geller. S njom se složila i Aniston, koja utjelovljuje Rachel Green: Zaista smo poput porodice! Nemam sestara, ali pretpostavljam da su sestre inače takve - rekla je aludirajući na kolegice s kojima je godinama dijelila set.

Glumci su u intervjuu za časopis People razgovarali o tome šta misle da bi njihovi likovi sad mogli raditi u seriji. 

Voljela bih da je Rachel možda pokrenula vlastitu liniju odjeće - otkrila je Jennifer, a Courteney se nadovezala: Monica bi vjerojatno bila opaka konkurencija drugim majkama i pokušavala ih u svemu nadmašiti, bilo da se radi o prodaji peciva u školi ili nečemu drugom. Uvijek pomalo dosadnjikava i naporna, možda bi bila na čelu Nacionalnog udruženja učitelja i roditelja.

Perry pak vjeruje kako bi njegov lik Chandler Bing bio divan otac i odličan pisac komedija, a Kudrow o svojoj Phoebe kaže kako vjerojatno živi u Connecticutu s Mikeom i njihovom djecom, a ona je zadužena za umjetnički program u školi.

Joey Tribbiani otvorio je lanac prodavnice sendvičima - predviđa LeBlanc, a Schwimmer dodaje kako bi njegov lik Ross "uložio novac u Joeyjevu trgovinu i izgubio puno ušteđevine za svoju djecu".

Izvor: jutarnji.hr

Pročitajte više: Za manje od 20 dolara noć u stanu slavnih “Prijatelja”

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori