Potresna slika iz bolnice: Berguzar Korel uznemirila javnost, da li je malena Lejla dobro?

Glumica

Potresna slika iz bolnice
Foto: Instagram

Slavilo se krajem prošle sedmice na Bosforu. Berguzar Korel, čuvena Šeherezada, na svijet je donijela treće dijete, ovog puta djevojčicu koja se, kao što su njeni roditelji još ljetos odlučili, zove Lejla.

Jedna od najpopularnijih turskih glumica ime je odabrala još tokom prethodne trudnoće, kada je bila sigurna da će roditi kćerku. Pošto sve do porođaja nije željela da zna spol djeteta, iznenadila se kada je shvatila će morati da potraži drugo rješenje. Tada je dobila drugog sina Hana, a Lejla je stigla iz trećeg pokušaja.

Berguzar je nakon porođaja, iz bolnice, podijelila fotografiju koja je uznemirila javnost. Fanovi su bili preplašeni da se nešto nije dogodilo malenoj Lejli.

– Došla je u pravom trenutku… Čim je prvi put otvorila oči i pogledala u život, shvatila sam da od sada neće baš sve biti pod mojom kontrolom – napisala je pored fotografije iz porodilišta.

Kao da sam istrčala dug i naporan maraton… Malo sam umorna, malo zabrinuta, vrlo zbunjena i jako srećna. Hvala nebesima, i Leyla i ja smo dobrog zdravlja. Želim svima da zahvalim na lijepim željama, molitvama i porukama. To nam je davalo snagu. Hvala vam za život. Za sve – napisala je emotivna, liepa Šeherezada.

Pročitajte više: Porodila se glumica Šeherzada, na svijet donijela kćerku Lejlu

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori