Ben Affleck ‘ozbiljno’ razmišlja o ženidbi s Jennifer Lopez

Affleck "ozbiljno priča" o ženidbi s Jennifer Lopez.

Ben je s Jennifer (52) od maja ove godine, nakon što su ponovno rasplamsali svoju ljubav nakon dvije godine zajedno između 2002. i 2004. godine.

I dok zaruke para tijekom posljednje veze nisu uspjeli, on se nada da će mu to drugi put posrećiti, jer navodno planira pitati Jennifer da se uda za njega.

Insajder je za magazin Us Weekly rekao: “Ben i Jennifer ozbiljno pričaju o vjenčanju. Oboje su ludo zaljubljeni i ovaj put ne žele pustiti jedno drugo. "

Ben (49) navodno smatra da je zvijezda 'Hustlera' ona "koja je pobjegla" i "odlučan je pobrinuti se da se ovaj put to ne dogodi".

U međuvremenu, nedavno je objavljeno da Ben i Jennifer uživaju u životu kao "mješovita obitelj".

Affleck je otac troje djece-Violet (15), Seraphina (12) i Samuel (9)-koje ima s bivšom suprugom Jennifer Garner, dok Lopez ima 13-godišnje blizance Emme i Maxa s bivšim supružnikom Marcom Anthonyjem.

Upućeni je rekao: “Bilo im je zabavno raditi kao mješovita obitelj, a djeca uživaju u boljem upoznavanju. Jen i Ben su praktični roditelji, a njihova djeca su im na prvom mjestu, pa im je važno da rade stvari kao jedinica koja usrećuje njihove obitelji. ”

Ben, Jennifer i njihova djeca viđeni su u Los Angelesu nekoliko puta tijekom vikenda, uključujući izlete u kazalište Pantages kako bi pogledali 'Hamilton' i u Čarobni dvorac.

Izvor je dodao: „Jennifer, Ben, njihova djeca i Benova majka posjetili su Magic Castle u Hollywoodu kao pozvani gosti jednog od članova mađioničara. Došli su uživati ​​u najvećoj magičnoj predstavi Čarobnog dvorca u Palači misterija sa svojim istaknutim izvođačima Jonathanom Nealom i Steveom Owensom, a zatim u posebnoj privatnoj emisiji s mađioničarem Davidom Minkinom. Činilo se da svi uživaju, a posebno djeca. Činilo se da je cijela grupa sretna obitelj koja se dobro zabavljala. ”

PROČITAJTE VIŠE: Ben Aflek poklonio je Dženifer ogrlicu s posebnim značenjem

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori