Dodik poručio Stanivukoviću: Dijete božije, to se tako ne radi

"Dijete božje, to se uopšte tako ne radi, nije to ta priča, to ti je priča za videoigrice, a ne za ovo, što ti pokušavaš da sebe predstaviš kao gradonačelnika."

Ovim se riječima predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik obratio gradonačelniku Banje Luke Drašku Stanivukoviću.

Bura zbog “bubice” na gradonačelnikovom reveru, s kojom je Stanivuković ušao na sastanak da Dodikom i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Još ne stišava se ni nakon dva dana.

Atmosferu je dodatno podgrijao Dodik, koji je sinoć, u intervjuu za RTRS, javlja Srpskainfo, u svom stilu iznio niz detalja o, kao je rekao “skalameriji” , koja prati gradonačelnika Banjaluke.

"On to nije ni krio, vidljivo je to namještao, a šta je htio postići, ne znam, ali zna da se to ne radi", kazao je Dodik.

On je rekao da je, kad je razgovor već počeo, intervenisalo obezbjeđenje. Pa je “na po sastanka” ušao neko od Stanivukovićevih ljudi i “počeo da ga razmontirava”.

"Skidali su nekakve kablove s njega, bubice i niko išta ne objašnjava. Poslije smo saznali da iza toga postoji čitava skalamerija, to se prati, snima, produkuje, reprodukuje, ko zna šta sve rade", rekao je Dodik.

Dodao je da se Stanivuković poslije “nevješto izvlačio”.

"Kao, imao je to ranije! Ma nemoj! A nisi imao minut vremena da to skineš", rekao je Dodik.

On je dodao da je Stanivuković od Vučića tražio pare i stalno ponavljao: “Dajte za besplatne udžbenike i besplatan prevoz”.

"Ne radi se to tako! Nije razmišljao o tome da li je besplatan prevoz u Beogradu, da li tamo imaju besplatne udžbenike. I šta ako bi Vučić i dao te pare! Pitali bi ga njegovi građani: što daješ njima, što ne daš nama", rekao je Dodik.

Dodik je rekao da Stanivuković “nije razmišljao ni o čemu”, nego je, kako se izrazio, “bio našpanovan samo da snima i da se čuje šta on to snima”.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori