Amira Perteši: Dobitnica priznanja za razvoj bh. dizajnerske scene

Dobitnica priznanja

Najglamurozniji događaj u Bosni i Hercegovini - Ladies In Awards - Izbor žene godine 2021. održan je u srijedu, 15. decembra u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu.

Tako je, prema glasovima čitatelja portala Ladies In, stručnog žirija, kojeg su činile prošle dobitnice i Ladies In uredništva, ovu prestižnu titulu dobila Dragana Kosić, direktor kompanije Sector Security.

U 12 kategorija predstavljene su bh. žene koje su svojim djelovanjem u svijetu biznisa, ali i privatnim doprinosom obilježile tekuću godinu i po izboru Ladies In magazina uživaju status najboljih bh. i Ladies In ambasadorica, a čije vrijednosti promoviraju, a to su hrabrost, odlučnost, uspjeh, upornost, ljepota, podrška jedna drugoj i sve ono što one jesu i čine privatno i poslovno za društvo u cijelosti.

Na Izboru Žene godine dodijeljena su i posebna priznanja najuspješnijim damama iz raznih kategorija, a među njima priznanje za razvoj bh. dizajnerske scene dobila je i dizajnerica Amira Perteši.

Njene kreacije, odišu senzualnošću i sofisticiranosti, izlagala je širom svjetskih metropola. Modni kritičari njen rad ocjenjivali su visokim ocjenama. Ljubav Amire Pertesi prema dizajnu javila se veoma rano, a svojim istančanim ukusom za modu i stil osvojila je simpatije mnogih žena.

Za ovaj poseban događaj Amira je kreirala i "posebnu" haljinu. Pojavila se u svečanoj, elegantnoj, srebrnoj haljini bez rukava i sa dugim šlepom. Možemo reći savršen stil i elegancija koju ova dizajnerica, kroz sve svoje kreacije i promovira. Sve njene kreacije izražavaju ženstvenost, profinjenu seksepilnost i glamur.

Ladies In Awards održan je peti put po redu i okuplja priznata lica iz svijeta biznisa, medija i društvenog života, a koji dijele iste vrijednosti i interesovanja u smjeru unapređenja i podrške uspješnim bh. ženama.

Projekat je prepoznat i od strane najvećih brendova i kompanija koje mu pružaju podršku i čine iz godine u godinu da na dostojanstven način i ambijent upotpune ovu glamuroznu i vrijednu priču za cijelu BiH.

Partneri projekta su:

Oficijelno vozilo događaja je Porsche BH. Vozilo koje je promovirano prije samo mjesec. Riječ o hrabrom i odvažnom modelu čiji je slogan sa razlogom Dare forward.

Oficijelni partneri:

Planika

Jana

Franck

Prijatelji projekta:

Lancome Paris

Max Factor

Oriflame

Avene

Loccitane

Elemis

Zlatarna Celje

MGallery

Alma Ras

Konzum

dm

Addiko Bank

Mak zara

Jysk

Zonin Prosecco

Emporia Carski vinogradi Mostar

KARE Sarajevo

FRISA

Riri

La Piel by Lana Jurčević

Junuzović KOPEX

Bagno

Eurofarm centar

Klas

Medijski pokrovitelj projekta

FTV

Pročitajte više: Večeras Ladies In Awards – najglamurozniji događaj za žene u BiH!

Pratite nas na Facebook akter.ba - Amira Perteši: Dobitnica priznanja za razvoj bh. dizajnerske scene

Amira Perteši: Dobitnica priznanja za razvoj bh. dizajnerske sce

Dobitnicane

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori