Da li Aleksandra Prijović zarađuje više od Lepe Brene?

Shwobizz

Aleksandra je od početka 2022. imala 50 nastupa, a samo od pregleda pjesama koje ima na Youtubeu uplaćen joj je novac za koji može da kupi stan u Beogradu. S druge strane, Brena na pjesmama koje su odavno okačene na ovom kanalu, ima tek po nekoliko pregleda.

“Prija je u ovu godinu ušla radno, bukirala je tezge i nastupe tokom cijelog ljeta, a čeka je na desetine nastupa do kraja godine. Imala je do sad oko 50 odrađenih slavlja i sve tezge su joj imale dobre honorare, a dobro je zaradila i od pregleda na Youtube.

Brena je, s druge strane, imala malo nastupa, više je putovala i trošila novac, a od pregleda na Youtube-u nije imala zaradu.

Samo nekoliko njenih pjesama ima dosta pregleda, ostale nisu dobro prošle, pa je Brena počela da kači sve reportaže, intervjue i scene iz filmova u kojima je kao mlada glumila da bi broj pregleda na samom kanalu rastao”, otkriva dobro upućen sagovornik za Alo.

Kako sada stvari stoje, Aleksnadrine nove pjesme za kratko vrijeme ostvarile su višemilionske preglede, a kada se uporedi s njenim starim hitovima, cifra premašuje 100 miliona pregleda.

“Prija je do sada od pregleda zaradila sumu koju neki pjevači ostvare kroz pet ili više godina. Otkako je objavila nove pjesme, ima još više angažmana za razliku od Lepe Brene koja se baškarila na moru”, dodao je sagovornik.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori