Ovo je 5 najboljih ideja za uređenje vašeg prvog doma!

Sada imate priliku da napraviti sve po svom!

pinsights-consumer-home-thumbnail-p
Foto: Pinterest

Ako želite kupiti svoj prvi dom ili ste to nedavno učinili, čestitamo! Sada imate priliku da napraviti sve po svom. Iako, ako ste upravo proveli velik dio promjene osiguravajući svoje novo prebivalište, pomisao na njegovo uređenje možda je potpuno neodoljiva. Bilo da krećete od nule ili već imate nekoliko ideja na umu, neka ovaj vodič bude vaše rješenje za ideje za uređenje doma koje ćete htjeti zapamtiti.

Počnite s bojom

Ništa neće transformisati i personalizirati vaš prostor više od svježeg sloja boje. Što se tiče boja, vaše mogućnosti su zaista neograničene, pa provedite neko vrijeme razmišljajući o tome kakvu vibraciju želite da ima svaka soba. Jeste li više za tople neutralne tonove ili težite prema nečemu odvažnom i bistrom poput sunčano žute boje ? S druge strane, možda ćete htjeti eksperimentisati i zamračiti se.

Bojenje zidova je nešto što biste trebali učiniti prije useljenja bilo kojeg namještaja i kutija. Farbati prazan dom otprilike je milion puta lakše nego što je useljenje nakon što sve morate prekriti plastikom.

Odaberite kvalitetan krevet

Ako postupak useljenja započinjete od nule, odabir kreveta trebao bi biti na vrhu liste namještaja za kupnju. A ovih dana postoji više mogućnosti madraca nego ikad! Ne zaboravite izmjeriti sobu i pobrinite se da kombinacija kreveta i okvira koji ste zamislili ima smisla za kvadraturu sobe.

Foto: Pinterest

Uložite u sofu

Budući da je sidro vaše dnevne sobe, sofa je komad namještaja u koji svakako vrijedi uložiti. Sad kad imate svoje mjesto, ne trebate brinuti hoćete li odabrati kauč koji će putovati lako ili će se uklopiti u razne vrste najma. Imajući to na umu, odaberite kauč visokog kvaliteta savršene veličine, razmjera i konfiguracije koji odgovara vašem domu. Možda ćete biti šokirani cijenom, ali isplati se uložiti. Sofa će definitivno biti glavni dio za druženje i okupljanje prijatelja i porodice.

Postavite prostirke

Prostirke su izvanredno svestrani komadi koji sobi dodaju karakter i teksturu. Velika prostirka od prirodnih vlakana relativno je jeftin način pokrivanja tvrdog poda.  Sad kad znate da ćete neko vrijeme ostati u svom domu, razmislite o naručivanju prostirke u prilagođenim dimenzijama kako biste bili sigurni da je adekvatne veličine.

Foto: Pinterest

Rasvjeta je važna

Nakon što odaberete velike dijelove za svoj dom, predlažemo da potrošite neko vrijeme na odabir gornje i zidne rasvjete. To će učiniti sa se vaše novo mjesto nadogradi. Izmjena rasvjetnih tijela u iznajmljenim stanovima može biti nezgodno, ali u vašem prvom domu imate više slobode i fleksibilnosti. Uz to, trošenje novca na upadljivi svijetleći uređaj vrijedi za vizuelni učinak.

Pročitajte više: Jeste li čuli za Bouclé - Tekstil trenutka?

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)