Zvijezda serije “Mućke” otkrila da ima tumor

MUĆKE

Pomoću ultrazvuka su uočeni tumori, a on je pokazao da su mojim organima potrebne daljnje pretrage, ispričao je Marej

Glumac Patrik Marej (Patrick Murray, 65), zvijezda serije "Mućke" u kojoj je igrao lik Mikija Pirsa (Mickey Pierce), na svom Twitteru je objavio da mu je dijagnosticiran maligni tumor.

- Neki dan sam ugledao Vladinu reklamu u kojoj se savjetuje svima koji pate od nadutosti, osjećaju bolove ili nelagodu u abdominalnom predjelu te imaju problema sa zatvorom da pitaju svog liječnika opće prakse da ih uputi na ultrazvuk. U potpunosti je bezbolno i može vam spasiti život. Od sada govorim iz vlastitog iskustva. Naravno da bih želio svoje zdravstveno stanje držati u tajnosti, ali bilo bi u potpunosti sebično da nisam prihvatio ulogu u ovoj reklami. Zahvaljujući ultrazvuku, imam šansu izboriti se. Pomoću ultrazvuka su uočeni tumori, a on je pokazao da su mojim organima potrebne daljnje pretrage, ispričao je Marej.

Otkako je otkrio svoju priču, glumac je dobio pohvale jer je pokrenuo ovu ozbiljnu temu u javnosti, a na njegovoj objavi mnogi su komentirali svoja iskustva. Prošle godine javnost je pogodila vijest o smrti njegovog kolege iz serije britanskog glumca Džona Kalisa (John Challis).

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori