Svi su čekali njegovu grešku: Isak opravdao očekivanja žirija i publike

U takmičarkoj emisiji “Zvezde Granda” koja je večeras na programu konačno se pojavio Isak Šabanović iz Bijelog Polja koji je svojim emotivnim nastupom osvojio publiku i region.

Mlladi Crnogorac našao se na sceni sa takmičarkom Sanjom Boban, a nakon njihovog duela žiri je ostao fasciniram pa počastio oba kandidata sa po šest glasova.

Isak je za ovaj krug izbrao pjesme ”Libar” i ” Guzonjin sin” i ostao dosledan žanru koji voli i njeguje.

“Uspio si da prebaciš energiju preko nas. Ja mislim da ti je ovaj nastup bio bolji od prošlog. Ja sam te čekala, da vidim šta će da se desi i opravdao si povjerenje”, rekla je Ana Bekuta.

“Svi smo te čekali kao kobre naočarke! Čekali smo da kiksneš i da te bušimo”, priznala je Jelena Karleuša, a onda je Šabanović objasnio da je nad njim bio veliki pritisak.

“Baš je bio bum i onda sam se pitao mogu li ja to”.

Saša Popović je rekao da su komentari kako publike tako i žirija bili da se Isak uobrazio sigurno nakon prošlog i jedinog pojavljivanja.

“Vidite da je isti kad priča kako se ponaša. On je jako fin dečko, to je važno”.

Krstinja Todorović je u večerašnjom emisiji pjevala pjesme “Zlatni dan” Bisere Veletanlić i “Ivanova korita” Merime Njegomir.

Dok su takmičarke pjevale, Marija Šerifović je ustala u jednom trenutku i počela da dijeli pršutu svojim kolegama.

U korist Krstinje, glasanje je završeno sa 6 prema 5, ali Saša je odmah rekao kako glasanje nije validno.

“Ovo nije u redu. Marija prilazi žiriju, daje poklone, mito i onda šest glasova”, rekao je Saša dok je Jelena sve vrijeme dobacivala: Mito u obliku usoljenog leša.

“Ako si mislio Sale da se mi prodajemo za pakovanje pršute, pogriješio si”, rekla je Sneža.

“Ja sam rekao Krstinji prošli put da donese pršut crnogorski, da malo svi zamezimo”, govorio je Bosanac crnogorskim akcentom.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori