Šta žene ne vole kod muškaraca?

"ŠTA žene zaista (ne) žele ?" pitanje je kojim muškarci često razbijaju glavu. Prema tvrdnjama muškaraca jedino što je kod nas sigurno jest to da su žene iracionalna, čudna i nepredvidljiva bića čija se mišljenja mijenjaju iz dana u dan.

Da to pitanje ne bi ostalo visjeti u zraku skupila se svjetska ekipa stručnjaka i pokušala dati odgovore. Dokaz da nauka ne može objasniti ljubav i više je nego očigledan.

Laži nikad nemaju opravdanje niti postoje "male bezazlene laži". Žene ne žele imati ništa s muškarcima koji se služe lažima.

Žene ne vole kada muškarci počinju pričati o ljubavi već na drugom sastanku. Potrebno je vrijeme za upoznavanje, nema potrebe za žurbom.

Nemojte se dovesti u situaciju da samo pričate o sebi, naučite i slušati. Ako to ne učinite, neće biti iznenađenje ukoliko žena ode od vas.

Nijedna žena ne želi izlaziti s muškarcem koji sve svoje tajne otkrije na prvom sastanku.

Ženama su najodbojniji muškarci koji se "kese", odnosno "cere".

Ne pokazujte znakove ljenosti i nedostatka ambicija, hobija i strasti prema stvarima koje volite. Takav stav će predstavljati negativne poene.

Pomiješani signali su također greška jer žene žele znati da li ste zainteresovani da je upoznate ili ne. Niko ne voli da se igrate njihovim osjećajima i bespotrebno oduzimate vrijeme.

Potrudite se da budete neovisni, jer žene ne žele muškarca kojem treba "dadilja". Imajte svoj stav i mišljenje o svemu, iznesite ga u razgovoru, ženama je to privlačno.

Pazite na zadah. vodite računa o higijeni i zdravlju.

Pročitaj više: Žene se seksualno međusobno više razlikuju nego muškarci

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori