FK Željezničar se podsjećanjem na spektakularnu proslavu stogodišnjice oprostio od Stare godine

FK Željezničar

Iza Fudbalskog kluba Željezničar je godina u kojoj je proslavljena 100. godišnjicu od osnivanja, a upravo su se Plavi u tom svjetlu i oprostili u novogodišnjoj noći u kojoj se dočekuje 2022.

Naime, na zvaničnoj stranici Plavih osvanuo je video na kojem se vidi upriličeni sinhronizovani vatromet s nekoliko stotina lokacija širom Sarajeva.

"Znamo na šta smo ponosni u 2021. godini", poručili su iz kluba s Grbavice.

O spektakularnom vatrometu su pisali i brojni regionalni i svjetski mediji koji su prenijeli fotografije i snimke iz glavnog grada Bosne i Hercegovine, a najveće zasluge za organizaciju i realizaciju projekta pripada navijačkoj grupi Manijaci.

U međuvremenu, Željezničar se nalazi u velikoj, vjerovatno najvećoj krizi u poslijeratnoj historiji. Klub je trenutno bez trenera, mnogi igrači traže odlazak, a nedavno su ostavke podnijeli predsjednik i nekoliko članova Upravnog odbora.

Nada svih onih kojima je plava boja u srcu je da će u 2022. godini Željezničar dobiti investitora koji će posrnulog giganta dići s dna i vratiti ga gdje i pripada - u sami vrh bh. nogometa.

Pročitajte više: “Manijaci” pripremili veličanstven spektakl za 100. rođendan Željezničara: Sinhronizovani vatromet na mnogim lokacijama u gradu

Pratite nas na Facebook akter.ba - FK Željezničar se podsjećanjem na spektakularnu proslavu stogodišnjice oprostio od Stare godine

FK Željezničar se podsjećanjem na spektakularnu proslavu stogodišnjice oprostio od Stare godine

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)