Zbog ove fotke Džejle Ramović, sukobi mišljenja: Nekad je bila kulturna

"VULGARNO I NEPRIKLADNO"

Zbog ove fotke Džejle Ramović, sukobi mišljenja: Nekad je bila kulturna
Foto: Instagram

Mlada bh. pjevačica koja je 2019. godine pobijedila u emisiji Zvezde Granda, Džejla Ramović, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa buketom ružičastih božura pritisnutih na grudima, a njena objava izazvala je brojne reakcije.

Džejla Ramović, koja inače nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, počastila je svoje fanove novom fotografijom na Instagramu. I dok su mnogi oduševljeni ovim Džejlinim izdanjem, bilo je i onih koji ovu fotografiju smatraju vulgarnom i neprikladnom.

"Šta je naredno, bez cvijeća možda!! Pa da je vidimo onda konkretno?? Ja ne mogu da vjerujem šta sam kod nje na profilu večeras vidio! Od svih sam djevojki ovo mogao očekivati, ali od nje ne! Gdje nestade djevojka kojoj ovo za vrijeme nastupa u ZG nije padalo na pamet! Život na zapadu sa plastičnim djevojkama očigledno čini svoje", napisao je jedan pratitelj kojeg je ova objava vidno uzrujala.

"Nekad je bila kulturna. Naredna neka bude bez cvijeća, pa kad je bal, neka bude maskenbal", nastavio je dalje u svojim komentarima inzistirajući da se pjevačica nije trebala ovako fotografirati.

Još neki su se složili da ova objava nije u Džejlinom stilu.

"A baš neki dan govorim kako si jedina cura s estrade koju nema šanse da skinu, pa ni za provokaciju. Hajde molim te, ne daj se nagovarati", "Ovako se propada na kulturan način", "Ovo nisi ti", pisali su pratitelji.

Ipak, puno više je bilo onih koji su pohvalili Džejlin izgled.

"Najljepša", "Prava žena", "Netko vidi vulgarnost, a netko nježnost i ljepotu", "Najljepša pjevačica", nizali su se komplimenti ispod fotke koja je skupila preko 35 hiljada lajkova.

Izvor: klix.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori