Yanet Garcia, bivša voditeljica vremenske prognoze otvara profil na OnlyFans

Nova zvijezda na OnlyFans platformi

Yanet Garcia bivša je voditeljica vremenske prognoze. Ova TV voditeljica redovno iznenadi svoje pratioce video zapisima. Trenutno je jedna od najpopularnijih fitness influenserica. Svoju slavu stekla je zahvaljujući odličnoj formi. Sada planira da sve to unovči na platformi OnlyFans.

Riječ je o platformi gdje kreatori sadržaja mogu zaraditi novac od korisnika koji se pretplate na njihov sadržaj. Kreatori sadržaja omogućuju da mjesečno primaju finansijska sredstva od sojih obožavatelja. Sve se ovo plaća po pregledu. Fotografije koje možete kupiti često su provokativne i eksplicitne. Međutim, na platformi se mogu pronaći i sadržaji stručnjaka za fizičku spremnost, muzičari i drugi stvaratelji koji redovno objavljuju svoj sadržaj. OnlyFans platforma privlači ljude iz mnogo razloga, od zabave i druženja do uzbuđenja.

Mnogi poznati s estrade uspjeli su da unovče svoj sadržaj. Vjerovatno se ovom mišlju vodila i Yanet koja je klasifikovana kao „najprivlačnija svjetska voditeljica“. Sa svojih 13,7 miliona pratioca na Instagramu, 1,5 miliona na Twitteru, te 660 000 na YouTubeu sigurni smo da može dobiti pozamašan broj sljedbenika i na OnlyFans.

Uzimajuči u obzir činjenicu da je njen najavni video za OnlyFans skupio više od milion pregleda, Garcia će biti sljedeća zvijezda.

Garcia je navodno napustila posao voditeljice vremenske prognoze za Televisu Monterrey 2019. godine kada se preselila u Sjedinjene Države. Od tada objavljuje fitness videe, te djeluje kao influenser. U vezi je s bivšim fudbalerom Arena Lewis Howesom.

Povezani članak: TV voditeljica pokazala kako se radi duboki iskorak [Video]

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)