Vladimir Putin pao niz stepenice i “uneredio se”

Putin

Foto: Screenshot YT

Vladimir Putin pao je niz stepenice svoje službene rezidencije i uneredio se, a ruski se predsjednik još uvijek bori s rakom. To je objavljeno na Telegramu na kanalu koji se poziva na tvrdnje njegovih zaštitara.

Ruski predsjednik Vladimir Putin, čije je zdravlje vidno narušeno, u srijedu navečer pao je niz stepenice i uneredio se, objavljeno je na kanalu "General SVR" na Telegramu.

Putin je pao na trticu, srušio se niz pet stepenica, zatim se prevrnuo na bok i pao niz još nekoliko stepenica. Zbog jačine udara se 'uneredio', što je izazvano 'rakom u gastrointestinalnom traktu'", stoji u objavi.

"Incident se dogodio ispred predsjednikovih zaštitara, koji su brzo reagirali i priskočili mu u pomoć. Trojica su mu pomogla da dođe do najbližeg kauča i pozvali su doktore koji su bili na dužnosti u rezidenciji", stoji u objavi koju je prenio Daily Mail.

Na spomenutom kanalu na Telegramu od početka rata objavljuju se vijesti o zdravlju ruskog predsjednika, iako zasad nisu predstavljeni nikakvi dokazi da te informacije zaista, kako tvrde vlasnici kanala, dolaze od Putinovih zaštitara. (dnevnik.hr)

Vezane vijesti: Otkriveno koliko je “težak” Vladimir Putin: Šta je prijavio, a koliko je zaista bogat?

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori