Vasković: Dodik ima materijal kojim može Stanivkukovića poslati na političku deponiju

Novinar i blogger Slobodan Vasković, koji je nedavnom objavom skandaloznih fonografija sada već bivšeg gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića, kao i razotkrivanjem afere “Kisik” dobrano uzburkao političku scenu bh. entiteta RS, najavljuje razotkrivanje novog skandala.

Naime, Vasković u svom novom blogu tvrdi da Stanivuković i Aleksandar Zolak, direktor Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH, imali saznanja o aferi koja je potresla vlast Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) “najmanje mjesec dana prije nego što je objavljena informacija o kisiku”.

“To praktično znači da Stanivuković i Zolak nisu ništa bolji od dr. Vlade Crta Đajića i ostalih trovača sopstvenog naroda. Kako je Stanivuković ‘kralj’ spinova i populizma, razlog za neobjavljivanje informacije o korištenju medicinskog kiseonika treba tražiti u njegovoj bolesnoj ambiciji da bude kandidat za predsjednika Republike Srpske”, piše Vasković.

Prema njegovim riječima, “Dodik je sve samo ne naivan”.

“On je odmah po izboru Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke naredio svojim saradnicima da se organizuje cjelodnevno praćenje Stanivukovića, a sve sa ciljem prikupljanja kompromitujućeg materijala. Uz to, Dodik je naredio da se detaljno istraži Stanivukovićeva prošlost. Dodik je lično dr. Vladu Đajića zadužio da pribavi medicinsku dokumentaciju koja se odnosi na Stanivukovića”, ističe Vasković, te zaključuje:

“Milorad Dodik je uzdrman udarcima sa svih strana, ali je još uvijek dovoljno politički mudar da se bez većih problema obračuna sa Stanivukovićem. Za razliku od Dodika, koji mudro ćuti i čeka da opozicija izvrši političko samoubistvo kandidovanjem Stanivukovića, neka Dodiku bliska lica pokazuju da imaju znatno manje političkog talenta od Dodika”, ističe Vasković.

Pročitajte više: Draško Stanivuković objavio pjesmu i spot: “Iz Banjaluke moji, znaš ti dobro koji!”

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti

Vezane vijesti