Uzrok smrti 21-godišnje influenserice Kristine Kike Đukić objavljen

PREMINULA U DECEMBRU

Uzrok smrti 21-godišnje influenserice Kristine Kike Đukić objavljen
Foto: Instagram

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je po okončanju istrage da je smrt 21-godišnje influenserice Kristine Kike Đukić prouzrokovana trovanjem opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam.

Kako prenosi srpski Kurir, Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kog lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je preminula jutjuberka i influenserka Kristina. Dogodila se Kika Đukić.

“Odluka je donesena na osnovu obdukcionog nalaza iz kojeg proizilazi da je uzrok smrti kombinovana intoksikacija opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam”, naveli su u tužilaštvu.

Takođe, dodaju da su na konačnu odluku uticali razgovori sa njenim bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenica da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provjere.

Podsjećamo, smrt 21-godišnje jutjuberke Kristine Kike Đukić u decembru 2021. godine potresla je region, a njena posljednja objava nagovijestila je ovaj tragični čin.

Izvor: klix.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori