Uznemirujuće: Tenk u Kijevu namjerno pregazio auto koji je vozio stariji civil (VIDEO)

Kijev

Zastrašujući prizori ruske agresije na Ukrajinu pristižu danas sa svih strana. Jedna od potresnijih scena koja je zabilježena video snimkom jest situacija u kojoj ruski tenk u Kijevu namjerno u vožnji skreće sa svoje putanje i prelazi preko civilnog automobila kojeg je vozio stariji gospodin. Nekim čudom, umirovljenik je preživio u potpuno smrskanom vozilu, a postoji i video zapis u kojem ga brojni muškarci pokušavaju izvući iz vozila.

Uznemirujuć prizor iz ukrajinskog Kijeva širi se društvenim mrežama. Na snimci mobitelom jasno se vidi kako ruski tenk vozi cestom te namjerno skreće u suprotni trak kako bi pregazio automobil koji mu ide ususret. To je i učinio.

“Ruski tenk prešao je preko civilnog automobila. Zastrašujuća snimka. Moje misli su s narodom Ukrajine”, napisao je na Twitteru Franak Viačorka.

Na sreću, umirovljenik koji je vozio auto preživio je i to u potpuno smrskanom vozilu iz kojeg ga je spašavalo mnoštvo muškaraca, o čemu također postoji videozapis. Iako u šoku zbog doživljene strahote, vozač je u tom trenutku bio potpuno pri svijesti, pokretan u gornjem dijelu tijela, a za nadati se da je tako i ostalo te da nije podlegao ozljedama.

Pročitajte više: EU zamrzava imovinu Putinu i Lavrovu

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori