Umro komičar Bob Saget, zvijezda serije “Puna kuća”

Glumac

Foto: Twitter

Bob Saget, glumac i komičar najpoznatiji kao veseli tata u televizijskoj seriji "Puna kuća", pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu, Florida, u 65. godini, objavile su lokalne vlasti u ponedjeljak.

Uzrok Sagetove smrti zasad nije poznat. Hitna pomoć pronašla je glumca u nedjelju poslijepodne u sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mjestu događaja, saopćio je ured šerifa okruga Orange, dodavši kako nisu pronađeni znakovi nasilja ili upotrebe droga.

Saget je upravo započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu navečer. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu osvrnuo se na "stvarno lijepu publiku" i "puno pozitive".

"Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak", napisao je.

Saget je od 1987. do 1995. glumio oca udovca Dannyja Tannera u filmu "Puna kuća", te u nastavku "Punija kuća" od 2016. do 2020. godine.

U emisiji je Tanner dijelio svoj dom sa svoje tri kćeri, šurom i najboljim prijateljem.

Glumac je također vodio emisiju "America's Funniest Home Videos" od 1989. do 1997. godine.

Pročitajte više: Umro glumac Boris Komnenić “Saša – Guza iz Boljeg života”

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori