Umro glumac Boris Komnenić “Saša – Guza iz Boljeg života”

Glumac Boris Komnenić, kojeg publika najviše pamti po ulozi Aleksandra 'Saše - Guze' Popadića iz serije 'Bolji život', preminuo je nakon teške bolesti u 64. godini, piše Kurir. O njegovom privatnom životu nije se puno znalo, no u intervjuu iz 2009. za beogradski Story progovorio je o razvodu od Zagrepčanke Rene Pennanen.

Moj brak se slavno završio, jer se razvod pokazao kao odlično rješenje. Bio je to jedan od najljepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali, rekao je

- Moj brak se slavno završio, pošto se razvod pokazao kao odlično rješenje. Bio je to jedan od najljepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali prije vjenčanja, onda smo počeli se upoznavati i nije nam se svidjelo ono što smo spoznali - ispričao je.

Boris Komnenić je s Hrvaticom dobio kćer Nike. U intervjuu je otkrio kako zbog razdvojenosti nije stigao učiti kćer životnim vrijednostima.

- Jer je tijekom ratnog vihora živjela s majkom u Hrvatskoj. Nismo se vidjeli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspio dobiti vizu kako bih otišao ih posjetiti. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utječe na mene, pokušava me učiniti zrelijim i boljim - rekao je.

Razdvojenost od obitelji mu je teško padala.

- Ne mogu ni objasniti koliko mi je bilo teško. Radili su neki kanali, ni sam ne znam kako sam uspijevao ostvariti ih, a oni su mi samo osiguravali informacije da su njih dvije dobro. Najgora je bila ta neizvjesnost i naše međusobno nepoznavanje. Bile su to kćerkine najosjetljivije godine u kojima nisam sudjelovao i taj period je praktički zauvijek izgubljen. Pokušavam to ne ponoviti s unukom i nadam se da ću u tome uspeti - kazao je.

Otkrio je i kako je izgledao prvi susret s kćeri nakon pet godina.

 - Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao doći u Hrvatsku. Neugodnost je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas - poručio je.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori