Tom Hanks: Snimio sam samo četiri dobra filma u decenijama dugoj karijeri

Film

Tom Hanks: Snimio sam samo četiri dobra filma u decenijama dugoj karijeri
Tom Hanks (Foto: EPA-EFE)

Nakon skoro 30 godina u Hollywoodu, Tom Hanks ima četiri filma za koja smatra da su prilično dobri.

Dobitnik Oscara koji je glumio brojnim filmovima, od "Forresta Gumpa" do "Elvisa", najavio je svoj nadolazeći roman "The Making of Another Major Motion Picture Remekpiece", koji izlazi 9. maja 2023.

Knjiga je izmišljena priča o stvaranju film o superherojima vrijedan više miliona dolara i kreacija stripa koja ga je inspirirala.

"Niko ne zna kako se film snima - iako svi misle da znaju", rekao je Hanks za People.

"Napravio sam gomilu filmova (a četiri od njih su prilično dobra, mislim) i još uvijek sam zadivljen kako se filmovi spajaju. Od treperenja ideje do trepereće slike na ekranu, cijeli proces je čudo", dodao je.

Hanks je dodao da je snimanje filmova je veoma težak posao tokom veoma dugog vremenskog perioda koji se sastoji od toliko trenutaka radosti nasuprot jednakog broja osjećanja samoprezira.

Henks je ranije rekao da je ideja o potencijalnom nastavku "Forresta Gampa" ugašena skoro odmah nakon uspjeha prvog filma, koji se vjerovatno nalazi na njegovoj listi četiri prilično dobra filma.

Pročitajte više: Američki glumac Ben Stiler opisao kako mu je bilo u Ukrajini: Šokantno je kada tako nešto niste dosad vidjeli

Pratite nas na Facebook akter.ba -

Tom Hanks: Snimio sam samo četiri dobra filma u decenijama dugoj karijeri

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori