Tina Tarner se novim dokumentarcem oprašta od publike

HBO je predstavio trejler dokumentarca o legendarnoj pjevačici Tini Tarner, koji govori o usponima i padovima u njenom životu, a u kojem se pjevačica oprašta od svojih obožavatelja usljed borbe sa PTSP-om, moždanim udarom i rakom.

U dugometražnom dokumentarnom filmu, jednostavno nazvanom “Tina”, pjevačica se prvi put osvrće na svoju mladost ispunjenu borbom i bolom, zatim na ljubav i globalnu slavu koju je pronašla kao sredovječna žena.

Tina Tarner sada ima 81 godinu i mnogo problema sa zdravljem. Uključujući borbu sa rakom i posledice moždanog udara, a legenda soul i rok muzike takođe je pretrpjela otkazivanje bubreg. To je dovelo do transplantacije 2017. godine. Usljed svih problema sa zdravljem, dokumentarac je pjevačici poslužio kao način da se oprosti od svojih obožavatelja.

Tarner u filmu kaže da je da je vodila “život ispunjen nasiljem”, ali da u određenoj fazi “preovlada oproštaj”.

“Imala sam život ispunjen nasiljem, ne postoji drugi način da ispričam priču. To je stvarnost. To je istina. To je ono što imate, pa to morate da prihvatite”, rekla je pjevačica.

U filmu ističe kako želi da uđe u treće i poslednje poglavlje svog života daleko od očiju javnosti, prenosi “New York Post”.

Dokumentarac “Tina” je svoju premijeru imao na Filmskom festivalu u Berlinu 2. marta, a na HBO platformu stiže 27. marta.

Pročitaj više: Tina Turner:Tek kada je svijetu otkrila što joj je Ike radio krenula je njena karijera

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)