Tamna tema Googleove tražilice postaje još tamnija

Google

Poboljšani tamni način rada Googleove tražilice uveliko će doći do izražaja kod korisnika koji koriste OLED ili AMOLED zaslone

Google je u septembru prošle godine korisnicima omogućio da na popularnoj tražilici aktiviraju tamni način rada. Ovaj su dodatak pozdravili brojni ljubitelji tamnijeg sučelja, no ubrzo su ostali razočarani kada su vidjeli da Googleova tražilica nije u potpunosti crna (#000000), već je nešto svjetlija (#202124).

To se, prema pisanju portala 9to5Google, polako počinje mijenjati. Naime, korisnici prijavljuju da im tamna tema Googleove tražilice postaje još tamnija.

Promjena na potpuno crnu boju nije još stigla kod nas, pa se pretpostavlja da će ju svi korisnici dobiti u narednim sedmicama. No, sudeći prema snimkama zaslona koje su postavili „sretnici“ s ovom promjenom, novi tamni način rada ima puno više kontrasta između fonta i pozadine, što se nekima možda neće svidjeti.

U svakom slučaju, podsjetimo kako namjestiti tamni način rada Googleove tražilice – na Google.com odaberite „Postavke“ u donjem desnom uglu, potom kliknite na „Tamna tema“. (Bug.hr)

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori