Sylvester Stallone ni u 74. godini ne odustaje od zahtjevnih treninga

U odličnoj formi

Sylvester Stallone u odličnoj formi
Foto: Instagram

Holivudski glumac Sylvester Stallone ni u 74. godini ne odustaje od fizičkog izgleda. Tome doprinosi činjenica da intenzivno vježba u teretani, a jedan od svojih teških treninga s tegovima podijelio je sa javnosti.

Naime, Stallone je jedan svoj trening u teretani pokazao na Instagramu na kojem ima više od 13 miliona pratilaca. Na videu je prikazano kako Stallone vježba sa tegovima od po 20 kilograma. Uz vidljiv napor uspio je podići 40 kg i na taj način pokazati da je ipak u izuzetno dobroj formi u svojim poodmaklim godinama.

Dobro 'teško' jutro! Idemo snažno do samog kraja - napisao je u opisu ispod videa, a ta objava je u samo 24 sata skupila više od tri miliona pregleda.Sylvester Stallone

Stallone je inače tumačio uloge u filmovima u kojima je do izražaja mogla doći njegova odlična fizička forma. Ipak i na pragu 75. godine, koju puni 6. jula, on je i dalje u vrhunskoj formi.

Kada je riječ o glumačkoj karijeri, on je nedavno radio na rediteljskoj verziji kultnog filma Rocky IV, jednog od najuspješnijih u serijalu o bokseru outsideru Rockyju Balboi. Trenutno je poznato da će ova verzija konačan naziv imati Rocky vs. Drago, a čija će premijera biti u Philadelphiji.

Izvor: klix.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori