Supruga Brusa Vilisa slomljena i neutješna: “Jutro sam provela plačući”

Poznati

Brus Vilis
Foto: Instagram

Ema Heming Vilis, supruga Brusa Vilisa, objavila je snimak u kojem priznaje koliko je teško pao 68. rođendan njenog muža.

Brus Vilis je u nedjelju napunio 68 godina, ali nije bilo prilike za slavlje, s obzirom da boluje od frontotemporalne demencije, zbog koje ima problema sa komunikacijom i pamćenjem, a dijagnoze ljekara govore da će se njegovo stanje vremenom samo da se pogorša.

"Danas je mom mužu rođendan. Kao što vidite po mom nosu i očima, jutro sam provela plačući. Mislim da je važno da javnost bude upoznata sa svim stranama ove bolesti jer mi ljudi uvijek govore koliko sam jaka, a ne razumiju kako se nosim s njom. Istina je da nemam druge opcije", rekla je 44-godišnja Ema i dodala:

"Voleljela bih da ne moram da budem tako jaka, ali imam dvije kćerke tako da to nije opcija. Ponekad u životu moramo da ostavimo sve po strani i budemo odgovorni odrasli, a ja upravo to radim. Ali istina je i da svaki dan imam trenutke kada me obuzme tuga, a posebno je teško danas na njegov rođendan".

Supruga poznatog glumca se potom zahvalila njegovim obožavaocima na velikoj ljubavi i podršci koju pokazuju njemu i cijeloj porodici koja prolazi kroz izuzetno teške trenutke.

Pored priznanja sopstvenog bola, Ema Heming Vilis je objavila još jedan video, posvećen braku sa Brusom. Uz dirljivu kompilaciju lijepih zajedničkih trenutaka, objavila je naslov koji je glasio:

"On je čista ljubav. On je tako voljen. I uvijek ću ga voljeti. Sretan ti rođendan najdraži! Moja želja u Brusovo ime je da se i dalje molite za njega i šaljete mu visoke vibracije koje će osjetiti njegova nježna duša. Hvala vam na ljubavi i podršci."

Pročitajte više: Dok se Brus Vilis bori s afazijom: Demi Mur u vezi s 13 godina mlađim kuharom

Pratite nas na facebook akter.ba - Supruga Brusa Vilisa slomljena i neutješna: "Jutro sam provela plačući"

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)