Dok se Brus Vilis bori s afazijom: Demi Mur u vezi s 13 godina mlađim kuharom

BRUS VILIS

Danijel Hum vlasnika je niza restorana širom svijeta

Dok se njen bivši suprug Brus Vilis (Bruce Willis) bori s afazijom Demi Mur (Moore,59) navodno ponovno ljubi i to švicarskog kuhara  Danijela Huma (Daniel Humm), vlasnika niz restorana širom svijeta.

Par je snimljen početkom marta u prvim redovima na reviji modne kuće "Chloe" tokom pariske Sedmice mode, a zajedno su snimljeni i tokom izlaska iz istoga hotela u kojem su tada odsjeli.

- Jako su zaljubljeni i trenutno je izazovno. Danijel jako puno radi, smjene su duge u njegovom restoranu "Eleven Madison Park", ali svejedno nalazi vremena za Demi. Često mu se ona pridružuje na romantičnim večerama u restoranu - rekao je izvor blizak paru za "Page Six".

Hum je vlasnik lanca elitnih restorana "NoMad", kao i restorana "Davies and Brook" u Londonu, a prije tri godine povezivali su ga s udovicom Stiva Džobsa (Steve Jobs), ali nije jasno u kojem trenutku su njih dvoje prekinuli svoju romansu. Viđan je i u društvu megan Markl (Meghan Markle) prije nego što se udala za princa Harija (Harry), a sada je pronašao ljubavnu sreću s 13 godina starijom glumicom.

Mur je prije švicarskog kuhara bila je osam godina u braku s Eštonom Kučerom(Ashton Kutcher). U dugogodišnjem braku s glumcem Brusom Vilisom (Bruce Willis) rodila je tri kćerke. Prije nego što je upoznala Brusa, Demi je bila pet godina u braku s muzičarem  Fredijem Murom (Freddyj Moore).

izvor: avaz

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori