Opel Zafira Life pretvorena u sobu na točkovima

Opel Zafira Life biće dostupna i kao kamper za nekoliko meseci.

Stručnjaci iz Crosscampa (brenda grupe Ervin Himer) pretvorili su Opelovu „sobu na točkovima“ u praktičnog pratioca putovanja.

Sa približavanjem ovogodišnje sezone na otvorenom, Crosscamp je sada proširio svoj Opelov portfolio.

Opel Zafira Life Crosscamp

Iako je Crosscamp Flex sa opremljenom mini kuhinjom, ormarima, šporetom i umivaonikom idealan za duže odmore, jeftiniji novi Crosscamp Lite pravi je saputnik za sve.

Zahvaljujući visini od samo 1,99 metara, može čak da pristupi većini javnih garaža.

Kamper dug 4,95 m takođe nudi dovoljno prostora za kupovinu, selidbe ili jednostavno za prevoz porodice – uz mogućnost sedenja za do sedam osoba.

Budući da je ugrađena oprema ograničena na minimum, Crosscamp Lite umesto toga ima obilje prilagodljivih mogućnosti skladištenja.

Opel Zafira Life Crosscamp

Tu spadaju šporet na gas koji se može pomeriti pozadi, prostor za bateriju u dnevnoj sobi i odeljak za gasnu bocu od 1,8 kg.

Pored drugih kliznih vrata (standardna oprema) na strani vozača nalazi se uklonjivi kontejner za odlaganje koji se takođe postavlja na zadnji deo vozila.

Novi Crosscamp Lite je opremljen za izlete na otvorenom – i noću i danju.

Šporet se može koristiti na otvorenom, dok između prednjih sedišta može da stane 13-litarski mini frižider za osveženje.

Opel Zafira Life Crosscamp

Noću se klupa iza prednjih sedišta brzo pretvara u bračni krevet širok kao cela unutrašnjost, dimenzija 140 x 200 cm. Još dva kreveta 120 x 200 cm mogu se postaviti ispod rastućeg krova (standardna oprema).

Zaspati i probuditi se uz prelepe poglede moguće je pomoću tri krovna panoramska prozora.

Opel Zafira Life Crosscamp

TIPIČAN OPEL: BROJNE TEHNOLOGIJE ZA POMOĆ VOZAČU

Novi Crosscamp Lite nije samo praktičan, već i bogato opremljen.

Standardna oprema (zasnovana na opremi Zafire Life) sadrži pomoć pri održavanju trake, prepoznavanje saobraćajnih znakova, pomoć pri kretanju uzbrdo, polu-adaptivni tempomat, upozorenje na čeoni sudar, pomoć pri kočenju u hitnim slučajevima i upozorenje na pospanost.

Multimedijalni radio, kompatibilan sa Android Auto i Apple CarPlay, nudi vrhunsku vezu za sve putnike.

Dvozonska klima i grejanje sedišta za vozača i suvozača dodatno povećavaju udobnost.

Opel Zafira Life Crosscamp

Novi Crosscamp Lite i Crosscamp Flex su takođe dostupni sa brojnim Opelovim opcijama, kao što su OpelConnect, Head-Up displej, kamera za panoramski pogled sa zadnje strane od 180 stepeni i Park Pilot napred i pozadi.

Optimalno prijanjanje na svim površinama nudi IntelliGrip kontrola vuče. Kupci Crosscampa mogu odabrati sve verzije pogonskih sklopova Opel Zafira Life.

Opel Zafira Life Crosscamp

Preuzeto sa: magazinauto.com

PROČITAJ VIŠE: 2022. Toyota 86 predstavlja evoluciju sportskog automobila

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori