Strašno: Godinama silovao svog psa

Zaposlenik Europskog parlamenta Ivor I. koji je silovao svoje pse proglašen je krivim na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Dobio je godinu dana zatvora, maksimalnu kaznu koju je Tužiteljstvo i tražilo. 

Kako stoji u presudi, kriv je jer je u vremenu od 2009. godine do 21. septembra 2015. godine na različitim adresama na području Republike Hrvatske te u stanu u Zagrebu, s ciljem zadovoljavanja svog spolnog nagona te pristajući da psu nanese nepotrebne boli i patnje, seksualno općio sa svojim psom pasmine rodezijski ridžbek. 

Navodi se i kako je ženki nanosio bol i trajne povrede tijela "izlažući je patnji i strahu te je ustezanjem vode i hrane kod navedene kuje proizvodio umjetne reflekse kako bi ova dozvoljavala radnje fizičkog maltretiranja, na koji način je kod navedenog psa izazvao bezrazložnu bol i patnju". 

Počinio je kazneno djelo protiv okoliša – ubijanjem ili mučenjem životinja, opisano i kažnjivo po članku 205. stavku 1. Kaznenog zakona. Naloženo mu je i podmirivanje troškova kaznenog postupka u iznosu od 14.633 kune. 

Izvor: Večernji.hr

Pročitaj više: Psi se posvađali zbog prazne role wc papira! Hit na internetuPas se otkinuo dok je bio vezan pa ugrizao ženu i malodobno dijete

Pratite nas na Facebook akter.ba - Strašno: Godinama silovao svog psa

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)