Snimaju se novi nastavci popularne serije “Očajne kućanice”

Nove epizode

Foto: Instagram

20 godina nakon emitiranja prve epizode popularne serije "Očajne kućanice", čini se da bi 2022. mogla biti godina u kojoj se na ekrane vraćaju nove avanture naizgled savršenog kvarta - Wisteria Lane.

Iako se već dugo priča o mogućem nastavku, u novogodišnjoj noći službeni Twitter profil serije potvrdio je nagađanja simboličnom objavom.

"Očajnički čekamo 2022. godinu", napisali su na Twitteru uz fotografiju glavne glumačke postave.

Eva Longoria koja je glumila Gabriellu Solis još je u oktobru kazala da je ponovno pokretanje serije u planu te da će ona biti prva koja će se prijaviti za sudjelovanje u novim epizodama.

Inače, ova serija trajala je punih osam sezona, a pratila je naizgled dosadne, a zapravo itekako uzbudljive živote skupine žena koje žive u naoko ''savršenom'' kvartu koji skriva mnoge tajne, zločine, romanse i obiteljske konflikte.

"Iako je priča serije ispričana planiranim tokom do samoga kraja, i dalje razgovaramo o mogućnostima koje nam se nude. Mislimo da imamo još mnogo toga za napraviti i za ispričati stoga sam sigurna kako je ovo zapravo samo novi početak za 'Očajne kućanice''', poručila je Longoria.

Pročitajte više: U Japanu povlačenje novih serija vakcine Moderna zbog nečistoće

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori