Skočila je kao lavica na teren: Ko je Eriksenova supruga

Fudbaler Kristijan Eriksen se srušio na terenu tokom utakmice Danske i Finske zbog srčanog zastoja

Fudbaler Kristijan Eriksen se srušio na terenu tokom utakmice Danske i Finske zbog srčanog zastoja, a svet su obišli potresni prizori Eriksenove supruge koja je u panici utrčala na teren. Ko je Sabrina Kvist Jensen, sa kojom fudbaler ima svoje dece?

Sabrina je doživela jedan od najgorih dana svog života, dok je gledala kako njenog supruga iznose sa terena, prekrivenog čaršavom.

Uplakana, izgledala je van sebe, a potresne fotografije sa utakmice objavili su svi svetski mediji.

Fudbaler Kristijan Eriksen se srušio na terenu tokom utakmice Danske i Finske zbog srčanog zastoja

Istovremeno, svet se divi njenoj reakciji kakvu pokazuje žena koja svim srcem voli svog supruga.

Briga, užas i strah na njenom licu dokaz su snažne ljubavi, koju su Sabrina i fudbaler vešto krili od javnosti. Naime, oni važe za bračni par koji ne voli previše da se eksponira u medijima i kojem je privatnost izuzetno važna.

Ko je Sabrina Kvist Jensen?

Ona nije “klasična” supruga fudbalera. Nažalost, postoji taj stereotip da sve žene koje su udate za sportiste obavezno moraju da se hvale luksuzom i izgledaju kao supermodeli.

Sabrina je poreklom iz Tomerupa u Danskoj, ali živi u Londonu sa Eriksenom. Ona je po zanimanju frizerka i odabrala je da se retko kada pojavljuje u javnosti. Ima Instagram profil od svega par stotina pratilaca.

Eriksen je počeo da se zabavlja sa Sabrinom 2012. godine. Pre nego što su uplovili u vezu, bili su prijatelji. Od samog početka veze, pokušavaju da svoj odnos zadrže iza zatvorenih vrata – malo detalja se zna o njihovoj ljubavi.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)