Sharon Stone otkrila da je bivši partner ostavio zbog njene odluke da ne koristi botoks

Glumica

Rijetke su slavne zvijezde koje se ne odluče podvrgnuti tretmanima pomlađivanja kako bi prkosili rođendanima koji dolaze. No, čini se da im nekad čak i to zna stvarati probleme.

Holivudska zvijezda Sharon Stone postala je seks simbol ranih 1990-tih nakon svoje uloge u filmu "Sirove strasti".

Danas ima 64 godine i dostojanstveno stari, a u svom posljednjem intervjuu za Vogue Arabia otkrila je kako, unatoč tome što je ranije uradila probala botoks, više ne planira ići na estetske zahvate.

Glumica je otkrila i kako je jedan od njenih bivših partnera ostavio pravo zbog te odluke. Naime, on je Sharon pitao planira li koristiti botoks, na šta mu je ona rekla da to neće uraditi. Iz njene priče, on to nije najbolje prihvatio.

"Vidjela sam ga još jednom nakon toga i više nije bio zainteresovan za mene. Ako neko ne vidi u meni više od botoksa, onda molim vas, znate gdje su vrata", poručila je Sharon.

Glumica je istakla kako je učvrstila svoj stav nakon aneurizme 2001. godine koja je zamalo koštala života. Tada je prošla kroz sedmosatnu operaciju i dugotrajan proces oporavka.

"Bilo je razdoblja kada sam koristila botoks, filere i slično, a onda sam imala veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam primiti više od 300 injekcija botoksa i filera kako bi mi se jedna strana lica vratila u normalu", prisjetila se ona.

Pročitajte više: Bila plaćena manje od Majkla Daglasa: Šeron Stoun zadržala bijelu haljinu iz kultne scene

Pratite nas na Faceboook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori