Severini prekipjelo, pa objavila prepisku s direktoricom škole: Neću šutjeti, dijete ste mi maltretirali

SVE ZA SVOJE DIJETE

Severini prekipjelo, pa objavila prepisku s direktoricom škole: Neću šutjeti, dijete ste mi maltretirali
Foto: Dnevni avaz

Jedine ozbiljne prijetnje s moje strane su bile da ću dati sve u medije, navela je Severina

Severinu Državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorici zagrebačke škole koju pohađa njen sin.

Pjevačica je prije nekoliko dana detaljno opisala incident koji se svojevremeno dogodio u školi, a za koji tvrdi da je razlog zbog kojeg je imala takav odnos sa direktoricom škole.

Tvrdila da je u sve bio upleten njen bivši partner Milan Popović kojeg je optužila da se udružio sa direktoricom škole. Istakla je, da dijete nije viđala zbog njih.

Pjevačica je odlučila da podijeli i prepisku sa direktoricom i sve iznese u javnost.

- Direktorica iz pakla, Ljiljana Klinger, mjesecima obmanjuje policiju, DORH, javnost, navodno jer se boji mojih prijetnji. A kad sam javno, prije tri godine, rekla da je moje dijete maltretirala, nikom ništa. A kažu da sve institucije rade za "dobrobit djeteta". Jedine ozbiljne prijetnje s moje strane su bile da ću dati sve u medije?! Za takve poput nje to je velika prijetnja. Ona je povlaštena dikrektorica, njeni učenici se direktno upisuju na MIOC. Kako to, kako to? Neke mame je zatvarala u školu i brojnih primjera ima - napisala je Severina i dodala:

- Prijavila me treći put DORH jer se boji za sve ono što je radila. Od prvog dana školovanja mi je zabranila da odlučim ko će doći po moje dijete. Otac se nije slagao sa mojim izborom, što je ona slijepo slijedila i tako kršila 4 godine sudsku presudu. Prepiske koje je dala medijima su nepotpune. Da je, kako tvrdi, bila toliko uplašena, opovrgavaju njene poruke koje mi je slala. To nisu bile prijetnje nego komunikacija primjerena njenom ponašanju. Donosim nove poruke, gdje se vidi da me zvala na dan ročišta u Splitu. Naizgled, ljubazna gospođa… Vidi se da sam ja nju blokirala, ona mene nije. Kako to? Kako to? Evo nove prijetnje, ako i dalje bude iznosila neistine na svjedočenjima, onda ću pustiti sve njene mailove van.

Podsjetimo, prema optužnici, Severina je od 4. jula do 20. oktobra 2021. godine poslala Ljiljani Klinger više od stotinu poruka, preko WhatsAppa.

U objavama na Instagramu pogledajte šta je sve Severina objavila, te šta su se dopisivale, ali i kakve je sinove nalaze i miškjenja specijalista dobila.

Izvor: Dnevni avaz

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori