Severina, Halid i drugi u novogodišnjem spektaklu koji priprema BH Telecom

NOVOGODIŠNJI PROGRAM BH TELECOM

BH Telecom će povodom dočeka Nove godine pripremiti jedinstven program pod nazivom "Pozdravi staru i dočekaj novu 2022.". Za sve korisnike Moja TV i Moja web TV, koji će moći pogledati nastupe brojnih zvijezda muzičke scene.

BH Telecom planira snimiti višesatni novogodišnji program Moja TV, a vodit će ga glumci Tarik Filipović i Helena Vuković.

Nastupit će brojna poznata imena muzičke scene. Među kojima su: Severina, Halid Bešlić, Seid Memić Vajta, Laka i Mirela, uz pratnju benda Dine Šukala i Adisa Sirbubala. Oni su uradili i nove aranžmane za pojedine pjesme.

"Ovogodišnji program na MY TV servisu sastojat će se od tri i po sata odličnog revijalnog koncertnog programa sa domaćim i regionalnim zvijezdama. Ali i televizijske premijere filma 'Deset u pola' Danisa Tanovića", kazao je generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman.

Dodao je i kako su otkupili prava za emitovanje spomenutog filma. Smatra da je to dobar poklon korisnicima za lojalnost kompaniji te je pozvao sve da novogodišnju noć provedu uz program MY TV.

Program možete gledati 31. decembra od 21 sat i bit će besplatan za korisnike usluga Moja TV i Moja web TV.

Film "Deset u pola" će biti emitovan u 00:30 sati, ali ga neće moći pogledati korisnici izvan BiH. Zbog prava na distribuciju koja ograničavaju njegovo emitiranje samo na našoj teritoriji.

Izvođači su kazali kako će ovo biti nezaboravna noć i da se nadaju da će uspjeti prenijeti pozitivnu energiju na gledaoce.

Uputili su čestitke građanima Bosne i Hercegovine povodom predstojeće godine s iskrenim željama da budu zdravi i sretni.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)