Šeron Stoun: U ljubičastoj haljini ukrala je svu pažnju

Šeron Stoun: U ljubičastoj haljini ukrala je svu pažnju
Foto: Profimedia

Na jugu Francuske održano je dobrotvorno veče Monte-Carlo Gala za planetarno zdravlje, a zvijezde na crvenom tepihu predvodila je glumica Šeron Stoun. Čuvena llepotica lako je ukrala izgled u raskošnoj ljubičastoj kreaciji sa potpisom modne kuće Dolce & Gabanna.

Gala Monte-Carlo Gala opisana je kao jedinstvena prilika za djelovanje u korist okeana, Zemlje i čovječanstva, a ogleda se u Monaku pod predsjedništvom princa Alberta II od Monaka. Dobrotvornoj večeri prisustvovale su i neke holivudske zvijezde, među kojima se najviše istakla Šeron Stoun, piše zadovoljna.hr. 

Za svečanu večeru glumica je nosila balsku haljinu jarko ljubičaste boje sa potpisom Dolce & Gabanne. Raskošna kreacija iz kolekcije Haute Couture sašivena je od veoma bogate količine materijala voluminoznog donjeg dijela sa dugačkom dijelom, dok je gornji dio jednostavnijeg, ali i glamuroznog kroja sa izrezom u obliku srca i crnim naramenicama.

THE MONTECARLO 5TH GALA FOR PLANETARY HEALTH. September 23, 2021 in Monte-Carlo, Monaco. 5th Monte-Carlo Gala For Planetary Health. ***PHOTO: Sharon Stone,Image: 633960881, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CRY-Huitel. / The Photo One / Profimedia

Sa ovom haljinom koja krade svu pažnju u sekundi, 63-godišnja ljepotica nosila je crne sandale sa visokom potpeticom. Stajling je upotpunila mini tašnom u drugoj nijansi ljubičaste i zaokružila svečani stil nakitom iz luksuznog brenda Chopard.

Pročitajte više: Glumica Šeron Stoun pokazala kako treba žena da izgleda FOTO

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori