Serijski lopov u bh. gradu: Zaključajte vrata!

Oprez

Banjalučani u panici zbog SERIJSKOG LOPOVA:
Foto: Ustupljena fotografija

Serijski lopov je u proteklom periodu izvršio nekoliko pljački na području Banja Luke, a na meti ovog kradljivca našli su se i stanovi u više banjalučkih naselja.

Ogorčeni stanari ostali su šokirani nakon što su na sigurnosnim kamerama primjetili nepoznatog muškarca u plavoj jakni kako "češlja" njihova stubišta i provjerava da li su stanovi zaključani.

"Taj lopov normalno šeta stubištem i provjerava svaki stan da li je otključan. Uhvati se za svaku kvaku, a kada se uvjeri da se vrata slobodno mogu otvoriti kreće u akciju", ispričala je Banjalučanka za Srpskainfo.

U posjedu ovog portala je više snimaka koje su zabilježile nadzorne kamere u banjalučkim zgradama, a prema nezvaničnim informacijama, video snimci su dostavljeni i policiji.

Prvi snimak datira iz februara ove godine, a na meti lopova u proteklom periodu bili su stambeni objekti u naseljima Nova varoš, Starčevica i Ada. Nije isključeno ni da su druga naselja, odnosno stanovi bili na meti ovog lopova.

Nije poznato da li je Policijska uprava Banja Luka utvrdila identitet ovog lopova, jer do objave ovog teksta nismo dobili odgovor na pitanja koja smo im još juče poslali. (Radio Sarajevo)

Video možete pogledati na OVOM linku. 

Pročitajte više: Uhapšen lopov u Sarajevu: Ukrao kutiju s novcem udruženja “Pomozi.ba”

Pratite nas na Facebook akter.ba - Serijski lopov u bh. gradu: Zaključajte vrata!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori