Salma Hayek dobila zvijezdu na Stazi slavnih!

Zvijezda slavnih

Salma Hayek dobila zvijezdu na Stazi slavnih!
Foto: AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Ime slavne glumice dvadeset godina nakon što je iz Meksika došla u Hollywood i odigrala gotovo šezdeset uloga, dobilo je mjesto u zvijezdi na holivudskom bulevaru.

"Budite najbolji u svemu što radite. Ne slušajte što vam drugi govore i ne sumnjajte u svoje sposobnosti kao ja na početku karijere", rekla je glumica i producentica Salma Hayek (55), koja doista može reći da je ostvarila američki san, piše Gloria.

Pročitajte više: Sharon Stone: Producenti je nagovarali na seksualne odnose s muškim kolegama

Dvadeset godina nakon što je iz Meksika došla u Hollywood i odigrala gotovo šezdeset uloga - najpoznatije su one u filmovima ‘Od sumraka do zore’, ‘Desperado’ i ‘Frida’ - dobila je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Na ceremoniji je imala haljinu marke Alexander McQueen, koja je u vlasništvu kompanije njezina supruga Francois-Henrija Pinaulta (59), a on ju je, zajedno s njihovom kćeri Valentinom Palomom (14), i dopratio na Hollywood Boulevard.

Foto: OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/T

Počast su joj odali glumac i komičar Adam Sandler (55) i redateljica njezinog nedavno objavljenog igranog filma 'Eternals', Chloe Zhao, a svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Los Angelesa, Eric Garcetti.

Čitajte i: Dobro joj ide: Salma Hayek otkrila zašto neće tako skoro prestati objavljivati fotke u badiću

"Svi moji dragi obožavatelji, ako se pitate što mi je dalo hrabrosti da ostanem, kažem da ste to bili vi. Iako me nisu poznavali ovdje u Hollywoodu, svi Latinoamerikanci u SAD-u znali su tko sam. Shvatili su da sam došla ovamo sa snovima baš kao i oni", zahvalila je glumica svojim brojnim obožavateljima.

"Sjećam se da su me mnogo puta pitali: 'Zašto se ne vratiš (meksičkim) telenovelama? Ovdje nikada nećeš dobiti posao'. Ostala sam zbog ljubavi prema filmu", objasnila je Salma dok se prisjećala teških trenutaka privikavanja na život u Americi nakon što je doselila u SAD.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)